ВПРОВАДЖЕННЯ КОРПОРАТИВНОГО ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ НА ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Тетяна Луньова (Економіка та суспільство)
У статті систематизовано підходи до визначення понять «тайм-менеджмент» та «корпоративний тайм-менеджмент». Виділено основні передумови впровадження тайм-менеджменту в систему управління вітчизняного підприємства. Розроблено концептуальні засади побудови системи корпоративного тайм-менеджменту на підприємстві. Систему корпоративного тайм-менеджменту запропоновано визначати як сукупність системно поєднаних методів та інструментів організації і управління часом персоналу з метою підвищення продуктивності праці та досягнення стратегічних цілей підприємства. Наведено основні принципи системи корпоративного тайм-менеджменту, її завдання та функції. Розглянуто три рівні системи корпоративного тайм-менеджменту та охарактеризовано інструменти управління часом, які застосовуються на кожному з них.