Криміналістична характеристика злочинів, що вчинюються у сфері економічної діяльності - V. D. Pcholkin; O. V. Ivantsova (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто питання визначення криміналістичної характеристики злочинів як наукової категорії. Проаналізовано погляди науковців щодо поняття криміналістичної характеристики та встановлено особливості її складових елементів, характерних для злочинів у сфері економічної діяльності.