A közvetlenség elve és a hallgató vádlott - Attila Csaba Cséffai (Belügyi Szemle)
Egy történeti áttekintést követően a szerző áttekinti, hogyan értelmezhető a közvetlenség elve, különösen a tanúvallomások tekintetében Magyarországon.