ГОТЕЛІ COR-TEN ЯК ІННОВАЦІЙНА КОНЦЕПЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ - Мар’яна Хромова; Марія Паска; Наталія Дзьордзь (Економіка та суспільство)
Стаття присвячена сучасним інноваційним розробкам, що використовуються при будівництві закладів готельного господарства. Інновації у готельному бізнесі можна визначити як нововведення, реалізоване на практиці у вигляді нового або удосконаленого продукту, процесу або методу, створене в результаті впровадження нових ідей задля кращого задоволення потреб клієнтів готельного підприємства. Новою тенденцією розвитку готельної індустрії є будівництво доволі незвичайних та екстравагантних готелів, адже виразне планування готельних споруд, суттєво виділяє їх на фоні іншого функціонального профілю. На прикладі готелю !FEST, проаналізовано використання сучасних технологій і матеріалу для будівництва − сталь COR-TEN, що добре зарекомендувала себе як матеріал, найбільш раціональний для використання в умовах наближених до природних станів.