Winnaars MAB-scriptieprijs 2024 bekend - Annemarie Oord; Marcel van Rinsum (MAB)
Goed en relevant academisch werk verdient het om extra in de spotlights te worden gezet. Het Maandblad voor Accountancy en Bedrijfseconomie (MAB) heeft daarom voor het tweede jaar op rij de MAB-scriptieprijs georganiseerd. Doel van de prijs is om sterke academische scripties met praktijkrelevantie te erkennen en te waarderen, en breed onder de aandacht te brengen door deze in de vorm van een artikel te publiceren in het MAB.