Andrew Ede & Lesley B. Cormack. A History of Science in Society: From Philosophy to Utility. 3. Baskı. Toronto: University of Toronto Press, 2017. xvi+437 s. ISBN: 978-1-4426-3499-2 - Hasan Umut (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Bu yazıda Andrew Ede ile Lesley B. Cormack'ın kaleme aldıkları A History of Science in Society: From Philosophy to Utility adlı kitabın 3. baskısı incelenmiştir.