Референдна демократія в Україні: проблеми та шляхи вдосконалення - A. Kharchenko; O. Romtsiv (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена аналізу конституційно-правових засад всеукраїнського референдуму в Україні, розгляду практики його проведення, а також виявленню проблем у правовому регулюванні й механізмах реалізації.