Klinik Ortamında Kazanılan Akıcılık ve Aktarım Yetilerinin Gerçek Hayata Aktarımında Karşılaşılan Sorunlar - Necdet Osam; Peter Hugh Donaldson (Dilbilim Araştırmaları Dergisi)
Konuşma patalojisi ve terapi son yıllarda gelişme gösteren bilim dallarıdır.