Apprendre le français comme l'une des deux langues dès l'enfance. Deux études sur la langue des enfants bilingues - Suzanne Schlyter (Moderna Språk)
Suzanne Schlyter är professor i romanska språk, särskilt franska, vid Lunds universitet. Hennes artikel presenterar två forskningsprojekt om tvåspråkighet hos barn vars ena språk är franska.