A rendkívüli halálesetek – és ami mögötte van - Tímea Tanyi (Belügyi Szemle)
A szerző személyes szakmai tapasztalatai alapján áttekintést nyújt arról, hogy a rendkívüli halálesetekkel hogyan kell és hogyan kellene foglalkoznia a rendőrségnek.