Kitap Değerlendirme: Türkiye’de Kültür, Üniversite ve Bilim Hayatından İzler - Leyla AKSU KILIÇ (Gazi Akademik Bakış)
Bahaeddin Yediyıldız, Türkiye’de Kültür, Üniversite ve Bilim Hayatından İzler, Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı Yayını, Ankara, 2022, 459 Sayfa.