Антитіла до білків теплового шоку людини та бактерій із молекулярною масою 60кДа при накладеній прееклампсії - O.K. Popel; D.O. Govsieiev (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - встановити рівні анти-HSP60 і анти-GroEL антитіл у сироватці крові вагітних із хронічною гіпертензією та накладеною прееклампсією; оцінити можливість їх використання як предикторів накладеної прееклампсії.