Riglyne vir prediking uit Openbaring 12-13 (Acta Theologica)
Met Openbaring 12-13 kan u u gemeente so 'n kykie gee van wat agter die skerms besig is om te gebeur. Hier voor is die poppe besig om te dans, maar daar agter is die meesterbreine besig om toutjies te trek.