Coastal State Jurisdiction Over Ships in Need of Assistance, Maritime Casualties and Shipwrecks - Irena Nišević (Poredbeno Pomorsko Pravo)
Knjigu Coastal State Jurisdiction over Ships in Need of Assistance, Maritime Casualties and Shipwrecks, autorice izv. prof. dr. sc. Ive Parlov, objavio je izdavač Brill Nijhoff 2022. godine na engleskom jeziku. Knjiga predstavlja autoričinu doktorsku disertaciju koju je uspješno obranila 2020. godine pri Arktičkom sveučilištu u norveškom gradu Tromsø.