Гормональна функція фетоплацентарного комплексу в жінок із гестаційним діабетом - V.S. Yavir; D.О. Govsіeіev (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Гестаційний діабет є достатньо поширеним захворюванням серед вагітних жінок. Фетоплацентарний комплекс відіграє ключову роль у розвитку плода та підтримці вагітності. Дослідження гормональної функції плаценти в жінок із гестаційним діабетом має важливе значення для поліпшення результатів вагітності та здоров’я матері й дитини.