Трихобезоари як прояв порушень психічного здоров’я дітей: погляд хірурга та психіатра - І.V. Ksonz; A.M. Skrypnikov; G.Yu. Vasylyeva; Ie.M. Grytsenko; Y.V. Pylypiuk; O.V. Ovchar (Хірургія дитячого віку)
Мета - узагальнити досвід лікування дітей із трихобезоарами; розглянути аспекти зв’язку між хірургією та психіатрією; визначити тактику післяопераційної психіатричної/психологічної допомоги.