Міжнародно-правовий аспект забезпечення кримінологічної безпеки - S. A. Mozol (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено міжнародно-правовий аспект забезпечення кримінологічної безпеки. Розмірковуючи про державну кримінальну політику як логічне продовження загальної політики кримінологічної безпеки, зроблено висновок про нерозривність зв’язку світового правопорядку та безпеки як окремої держави, так і цивілізації в цілому. У зв’язку з цим міжнародне поліцейське співробітництво розглянуто як напрям державної політики у сфері боротьби зі злочинністю.