Zekai Erdal, Mardin Abbaraları - Aslı Karadağlı (International Journal of Mardin Studies (IJMS))
Bu çalışma, Doç. Dr. Zekai ERDAL tarafından kaleme alınan “Mardin Abbaraları” adlı kitabın değerlendirmesini içermektedir.