پیامدهای روانی و اجتماعیِ پورنوگرافی - خدیجه محمدی (غالب)
تغییرات جهان امروز و پیش‌رفت فنّاوری اطلاعات، دگرگونی‌های گسترده‌یی در زنده‌گی انسان داشته است. عصر ارتباطات و فنّاوری با تمام امکانات خود و پیش‌رفت‌ها، ‌باعث ایجاد بحران‌هایی نیز شده است؛ یکی از آن‌ها، بحران‌های اخلاقی، رواج‌یافتن و دیدن تصاویر غیراخلاقی و مستهجن است، که باعث پیامدهای روانی و اجتماعی زیادی شده و زنده‌گی فردی و اجتماعی افراد را متأثر ساخته است. این پژوهش، با هدفِ بررسی پیامدهای روانی و اﺟﺘﻤﺎﻋﻲ ﭘﻮرﻧﻮﮔﺮاﻓﻲ در اِنترنت شکل یافته است؛ لذا این مقاله به این پرسش پاسخ می‌گوید که: پیامدهای روانی و اجتماعی پورنوگرافی چیست؟ این تحقیق براساس هدف، کاربردی، براساس سنجش داده‌ها، ﺗﻮﺻﻴﻔﻲ‌- اﺳﻨﺎدي است، که اطلاعات از ابزار کتاب‌ها، مقالات علمی معتبر و ﺳﺎیت‌های اِنترنتی بهره گرفته ﺷﺪه است. نتایج تحقیق نشان می‌دهند که اعتیاد به پورنوگرافی و تماشای فیلم‌های پورن، می‌تواند پیامدهای روانی و اجتماعی ‌ناگواری را برای افراد در بر داشته باشد.