Usnesení Rady pro výzkum a vývoj, odborného a poradního orgánu vlády České republiky. - Petr Vorel (Theatrum Historiae)
Časopis Theatrum historiae se zařadil do nepříliš početné skupiny historických časopisů, vydávaných v České republice, kterým byla přiznána vědecká hodnota.