Trenger vi ny straffelov? Straffelovskommisjonens forslag til alminnelig del - Anders Bratholm (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Foredrag i Den norske kriminalistforening ved 100-årsjubileet oktober 1992