ОСОБЛИВОСТІ ЗМІНИ РОЛЬОВИХ ОЧІКУВАНЬ І ДОМАГАНЬ У ШЛЮБІ МОЛОДИХ ЖІНОК ЗА ОСТАННЄ ДЕСЯТИРІЧЧЯ - S. V. Kharchenko; V. V. Dotsenko (Law and Safety)
Проаналізовано відмінності в уявленнях заміжніх і незаміжніх жінок щодо сімейно-шлюбних стосунків та їх трансформації з плином часу. Встановлено, що найбільш важливим для незаміжніх жінок є зовнішня привабливість подружжя, для заміжніх – зовнішня привабливість, особистісна ідентифікація з чоловіком, батьківсько-виховна й емоційно-психотерапевтична сфери.