Engin Sarı, Kültür, Kimlik, Politika: Mardin’de Kültürlerarasılık, (İstanbul: İletişim Yayınları, 2010, 391 sayfa, ISBN-13: 978-975-05-0791-5). - Zeliha Katkay (International Journal of Mardin Studies (IJMS))
Engin Sarı, "Kültür, Kimlik, Politika: Mardin’de Kültürlerarasılık", kitabı incelenmiştir.