AMINTIRI DE NEUITAT DESPRE PAVEL ION PULBERE - Vasile GRATI (Acta et Commentationes: Ştiinţe Exacte şi ale Naturii)
În luna mai anul curent s-au împlinit 20 de ani de la trecere în nemurire a colegului nostru de muncă, ilustrul pedagog şi organizator veritabil, om de omenie, a doctorului în științe biologice, conferențiar universitar, Pavel Ion Pulbere. Timpul trece foarte repede, se schimbă generațiile de studenți, cadrele didactice de la catedra și facultate, dar lipsa dumnealui printre noi, care l-am cunoscut, rămâne o rană adâncă și netămăduită în suflet