Fázsi László: A pótmagánvád a magyar büntető eljárásjogban és a gyakorlatban - Barbara Koósné Mohácsi (Belügyi Szemle)
Az áttekintés a kötetben a büntetőeljárás egyik legvitatottabb jogintézményét, a pótmagánvádat elemzi.