Maciej Jochymczyk, Muzyka religijna u progu klasycyzmu. Amandus Ivanschiz Osppe (1727–1758), Lublin 2014 - Remigiusz Pośpiech (Muzyka)
Recenzja książki Macieja Jochymczyka Muzyka religijna u progu klasycyzmu. Amandus Ivanschiz Osppe (1727–1758) , Lublin 2014