Digesta Justyniańskie księga pierwsza. Tłumaczenie Bartosz Szolc-Nartowski, Oficyna Wydawnicza WSHP im. Ryszarda Łazarskiego, Warszawa 2007, ss. 130 - Maciej Staniszewski (Zeszyty Prawnicze)
Digesta Justyniańskie księga pierwsza. Tłumaczenie Bartosz Szolc-Nartowski, Oficyna Wydawnicza WSHP im. Ryszarda Łazarskiego, Warszawa 2007, ss. 130