Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Kütüphaneciliği Sempozyumu Kapsamında Anıtkabir Özel Defteri Yazısı - Ali Fuat Kartal (Türk Kütüphaneciliği)
Cumhuriyet'in 100. Yılında Türk Kütüphaneciliği Sempozyumu kapsamında Anıkabir Anı Defterine Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Başkanı Ali Fuat Kartal tarafından yazıyı içermektedir.