Funeral Rites from Moldova in a National Context - Adina Hulubas (Journal of Ethnology and Folkloristics)
Book review of Ion H. Ciubotaru's Obiceiurile funebre din Moldova în context naţional (Iaşi: Editura Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“, 2014. 762 p.).