Lithuanian Version of the International Standard for Bibliographic and Citation References (in Lithuanian) - Nijolė Bliūdžiuvienė (Knygotyra)
LST ISO 690:2021 informacija ir dokumentavimas. Informacijos išteklių bibliografinių ir citavimo nuorodų gairės (tapatus ISO 690:2021).