Імунокомплексний васкуліт малих судин із вторинним гломерулонефритом у дітей - T.V. Pochynok; M.N. Kaplun; T.I. Lutai; N.I. Gorobets; L.V. Mukanska (Сучасна педіатрія: Україна)
Імуноглобулін А - васкуліт (Ig A-В) є системним захворюванням із переважним ураженням мікроциркуляторного русла шкіри, шлунково-кишкового тракту, суглобів і нирок.