GÜNEY AFRİKA HUKUKUNDA ZAMANAŞIMI - Cemal Dursun (Karatekin Hukuk Dergisi)
Güney Afrika hukukunda zamanaşımı mefhumu, bir yüksek mahkeme ışığında ve Türk hukuku ile karşılaştırmalı olarak incelenmektedir.