Міжнародні екологічні тренди в підходах до права загального водокористування - T. O. Handziuk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Мета публікації полягає у висвітленні основних тенденцій міжнародної екологічної політики у сфері правового регулювання користування водними обʼєктами, відображення їх впливу на зміст права загального водокористування та розкриття доцільності врахування концептуальних засад міжнародного права при формуванні сучасної національної екологічної політики та екологічного законодавства.