Методика контрольно-ревізійного процесу суб’єктів підприємницької діяльності - L. M. Popova (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Визначено основні стадії контрольно-ревізійного процесу, особливу увагу приділено питанням формування ревізійної бригади, попереднього ознайомлення з об’єктом перевірки та першочергових дій на об’єкті контролю. Проаналізовано основні документи, які складають за підсумками контрольно-ревізійної роботи, та порядок реалізації результатів контролю.