Recenzija knjige “Stanje šuma i šumskih zemljišta u Bosni i Hercegovini” - Miloš Koprivica (Glasnik Šumarskog Fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci)
Tekst predstavlja originalnu recenziju knjige “STANJE ŠUMA I ŠUMSKIH ZEMLJIŠTA U BOSNI I HERCEGOVINI, prema drugoj inventuri šuma na velikim površinama (2006 – 2009)”, koju je uradila grupa naučnih radnika Šumarskog fakulteta u Sarajevu: Lojo A., Balić B., Musić J., Višnjić Ć., Vojniković S., Treštić T., Čabaravdić A., Gurda S., Delić S., Imbrahimspahić A., u saradnji sa konsultantom Svjetske banke Hočevar M. Recenziju je uradio Miloš Koprivica 17.06.2015. na osnovu Odluke broj 01/6- 1008/15 koju je donijelo Naučno-nastavno vijeće Šumarskog fakulteta u Sarajevu dana 06. 05. 2015. godine, čime je isti imenovan za recenzenta.