ІТ-технології у сучасних реаліях - Анжеліка Давидова; Сергій Давидов; Данило Рак (Challenges and Issues of Modern Science)
Розвиток найсучасніших інформаційних технологій невпинно набирає обертів, демонструючи світу неймовірні досягнення в цифровій сфері. На сьогоднішній день нікого не здивує достатньо високий рівень обізнаності в цій галузі, навіть школярів, які під час навчання мають змогу користуватися різноманітними гаджетами, починаючи з електронних підручників та інтерактивних дошок, демонструють обізнаність при використанні різноманітних видів платформ для дистанційних комунікацій, вражають оволодінням сучасним контентом.