Міжнародний досвід фінансових взаємовідносин акредитованої безперервної освіти та комерційного інтересу - R.V. Marushko; K.R. Marushko (Сучасна педіатрія: Україна)
Для забезпечення найкращого надання медичної допомоги пацієнтам медичні працівники або працівники сфери охорони здоров’я мають постійно навчатися. Саме через безперервну освіту протягом усієї практичної діяльності медичні працівники підтримують і постійно удосконалюють власний професіоналізм.