Інноваційний вебдизайн мобільних додатків для планування подорожей: підвищення якості користувацького досвіду - Соломія Гевко; Наталія Вовк (Цифрова платформа: інформаційні технології в соціокультурній сфері)
Мета дослідження полягає у аналізі та створенні вебдизайну додатку для подорожей, який буде забезпечувати ефективну та зручну взаємодію користувачів з цифровим ресурсом.