Особливості гормональної функції плаценти в жінок, які мали ускладнення з групи великих акушерських синдромів, що клінічно проявлялися плацентарною недостатністю - N.Y. Lemish (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - вивчити особливості гормональної функції плаценти протягом вагітності в жінок, які мали ускладнення з групи великих акушерських синдромів (ВАС), що клінічно проявлялися плацентарною недостатністю, для розроблення в подальшому алгоритму профілактики цього ускладнення.