Справедливість у сучасному українському контексті: дистрибутивний і епістемічний виміри (за матеріалами п’ятого засідання Seminarium Historico-Philosophicum) - Stefaniia Sidorova (Наукові записки НаУКМА: Філософія та релігієзнавство)
Огляд присвячено п’ятому засіданню Seminarium Historico-Philosophicum, яке відбулося 20 січня 2024 р. в Києві і було присвячене проблематиці справедливості, зокрема таким її аспектам, як епістемічна несправедливість і дистрибутивна справедливість. Розкрито актуальність цієї проблематики, подано інформацію щодо діяльності Seminarium Historico-Philosophicum, а також викладено зміст представлених на засіданні доповідей та їхнього обговорення.