Üniversite Kütüphanelerinde Anglo-Amerikan Kataloglama Kuralları - Gülbün Baydur (Türk Kütüphaneciliği)
Anglo-Amerikan Kataloglama Kuralları’mn; üniversite kütüphanelerinde doğru yorumlanmasının uygulamada doğuracağı sonuçlar : Uluslararası ka» bul edilmiş standartlara dayalı bibliyografik kayıtlar. Üniversite kütüphanelerinde elle ya da bilgisayarlarla üretilebilecek kayıtlarda birlik: Otoma»' yona geçişte AACR2 kullanılabilirliği.