Interjú a közös nyomozó csoport alkalmazásának hazai gyakorlatáról, eddigi tapasztalatairól - Gábor Szalárdi (Belügyi Szemle)
A jelentés áttekinti a nemzetközi szervezett bűnözés elleni közös nyomozócsoport kilátásait és eredményeit.