Співвідношення публічного адміністрування з іншими управлінськими категоріями - K. L. Bugaychuk (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено наукові підходи до визначення сутності, ознак та суб’єктів публічного і державного управління, а також публічного адміністрування. Досліджено співвідношення зазначених правових категорій між собою та із процесом менеджменту. На підставі проведеного аналізу, узагальнення вітчизняного й закордонного досвіду з проблематики державного управління і публічного адміністрування запропоновано авторське визначення терміна «публічне адміністрування» та здійснено його відмежування від споріднених понять в галузі управлінської діяльності – «менеджмент», «державне управління», «публічне управління».