What Was Remained Between Diplomacy and Politics? Rec.: Kasparavičius A. Tarp politikos ir diplomatijos: Šventasis Sostas ir Lietuvos Respublika. Vilnius, 2008. 762 [32] p. - Arūnas Streikus (Lietuvos Istorijos Studijos)
-