ПОРЯДОК ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОШУКОВИХ СИСТЕМ У СИСТЕМІ МВС - M. M. Perepelitsa; K. A. Volodko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто актуальні питання інформатизації підрозділів ОВС. В умовах останніх тенденцій реформування та модернізації у сфері правоохоронної діяльності наголошено на значущості питання інформатизації підрозділів, що здійснюють оперативно-розшукову діяльність. Проаналізовано відповідне новітнє законодавство, яке було ухвалено в результаті проведених у державі реформ. Охарактеризовано основні інформаційні підсистеми Інтегрованої інформаційно-пошукової системи органів внутрішніх справ України, до яких підрозділи карного розшуку надають та вносять інформацію. На основі проведеного аналізу визначено основні проблеми інформаційного забезпечення оперативних підрозділів.