Ізольована гіпоплазія правого шлуночка: діагностика, лікування та досвід спостереження пацієнтів дитячого віку - O.V. Stogova; A.O. Mykhaylovska; O.S. Stychinsky (Хірургія дитячого віку)
Ізольована гіпоплазія правого шлуночка (ІГПШ) - рідкісна вроджена вада серця, що характеризується зменшенням порожнини правого шлуночка (ПШ) унаслідок гіпоплазії його трабекулярної частини.