Право на апеляційний перегляд в адміністративному судочинстві - O. M. Soloviova; I. M. Balakarieva (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Статтю присвячено загальній характеристиці права на апеляційний перегляд судового рішення в адміністративному судочинстві, визначенню його складових елементів та проблемних питань практичної реалізації. Ефективно діючий механізм апеляційного оскарження судового рішення сприяє зміцненню довіри громадян до судової системи взагалі, особливо, коли мова йде про захист прав, законних інтересів особи, порушених суб’єктами владних повноважень у сфері публічно-правових відносин.