Науково-методичний підхід щодо обґрунтування вимог до дистанційно-керованих радіолокаційних комплексів виявлення вибухових пристроїв з неконтактними датчиками цілі - О.Ю. Смольков; В.І. Коцюруба; К.Ю. Гунбін (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
Збільшення застосування вибухових пристроїв з неконтактними датчиками цілі визначає необхідність поглибленого дослідження питань розвитку засобів пошуку та виявлення вибухових пристроїв даного типу. Запропоновано вдосконалену комплексну методику технічного обґрунтування тактико-технічних вимог до дистанційно-керованих радіолокаційних комплексів пошуку та виявлення вибухових пристроїв з неконтактними датчиками цілі.