Досвід країн Європи щодо правового забезпечення реалізації заходів примусового виконання судових рішень та можливості його використання в Україні - A. V. Piatnytskyi (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено досвід окремих країн Європи щодо правового забезпечення реалізації заходів примусового виконання судових рішень, а також визначено можливості його використання в Україні. Наголошено, що з’ясування позитивного досвіду інших країн надасть можливість, по-перше, виявити слабкі місця в національному законодавстві, що визначає правові засади реалізації заходів примусового виконання судових рішень; по-друге, визначити шляхи усунення цих недоліків.