Fra tidsrøver til tidssparer - AI i hverdagen - Astrid Aller (Geoforum Perspektiv)
Kunstig intelligens er ikke længere fremtid – det er nutid. Vi undersøger, hvordan AI kan spare tid, øge effektiviteten og gøre avancerede analyser tilgængelige for flere. Med cases fra vores Geonote Opgavestyringssystem præsenteres konkrete værktøjer som "opgave-Tinder", gruppering og fletning af opgaver, og en analytisk AI-assistent. Samtidig diskuteres de etiske og lovgivningsmæssige udfordringer ved brugen af borgerdata og AI med fokus på at sikre ansvarlig brug og skabe værdi for både brugere og borgere.